Höstjobb

Det är ett tag sedan jag uppdaterat hemsidan. Har nämligen haft lite för mycket att göra för att hinna med det, och tiden går så otroligt fort. Nästa helg är det faktiskt bara en dryg månad kvar till DÖDLIG HEMLIGHET kommer ut – den allra sista boken om veterinär Wendela Vide och hennes goda vän polisen Annika Sandström.
Den kommer att finnas för streaming hos Storytel och Bookbeat, och nedladdning från Bokus. Du kan också lyssna i Bibliotekets app Bibilio – kolla med ditt närmaste bibliotek hur man gör.
Boken finns också som E-bok, för den som vill läsa exempelvis på en läsplatta.

DÖDLIG HEMLIGHET är inte inläst av Anna Maria Käll, som läst in de andra i serien. I stället har Callin Öhrwall Delmar tagit över, och det ska bli jätteroligt att höra hennes tolkning av mitt språk. Fast det är faktiskt inte första boken av mig hon läser in. Det var Callin som läste in hästböckerna SARA OCH FULLBLODSMYSTERIET och RÄDDA HÄSTARNA, SARA! för några år sedan.

I övrigt har jag jobbat på som vanligt med kommunikatörsjobb, korsord och artiklar. Trots att det är lågkonjunktur och omvärlden fylld av elände, rullar det hela tiden in nya jobb. Framöver väntar dessutom ett par lite större projekt, och jag ser fram emot en höst och vinter full av roligheter.
Härligt – och stort tack till alla uppdragsgivare!