Dödlig hemlighet släppt

Så var det dags för den sjätte och sista delen i deckarserien om veterinär Wendela Vide, nämligen DÖDLIG HEMLIGHET, att komma ut. I går, den 14 november, skrev jag också ”Min dag som författare” i Samuel Karlssons grupp ”Vi som älskar ljudböcker”. Det var jätteroligt, och många som både läste och svarade på mina inlägg. Hittills verkar de flesta lyssnare nöjda med boken. Betyget ligger strax under 4, så det får anses vara godkänt.

Även om det här var den sista delen i serien om Wendela Vide, så blir det en fortsättning – en spinoff med polisen Annika Sandström i huvudrollen. Jag vill nämligen både förändra serien och kunna skriva om andra saker än hästvärlden, men ändå att behålla en del karaktärer som jag verkligen gillar.
Planerad utgivning för den första boken i nästa serie är 2024.