Årets korsordsbonanza är över!

I januari varje år får jag fyrkantiga ögon – för det är då det dags att göra korsord till Lind & Co:s stora korsordsbok. Åtta bildkryss från mig hittar ni i årets upplaga – och dessutom har jag satt fyra andra kryss, av kryssmakaren Agneta Bulér.
I år firar Stora Korsordsboken för övrigt 10-årsjubileum! Du hittar både årets bok – och många av de föregående – hos nätbokhandlarna, jultidningsförlagen med fler ställen!

Vill du beställa ett korsord? Gör det!
Ett korsord är ett bra sätt att förlänga livslängden på exempelvis direktreklam eller kundtidningar. Du kan också använda korsordet som tävling på exempelvis en mässa, eller i ett utskick till kunder. Vinnaren får naturligtvis ett pris som har med ditt företag att göra.

Hur gör man?
Bestäm först vilken storlek du vill ha på korsordet. Kolla om du har en egen bild som kan passa och förslag på ett lösenord. Om inte diskuterar vi tillsammans vad som kan passa.
Priset på korsorden varierar, så jag har faktiskt ingen direkt prislista. Saker som spelar in är storlek på korsord, om du eller jag står ska stå för bild, svårighetsgrad, om det är ett återkommande uppdrag eller en engångshändelse. Men ett riktmärke är 2 400 kronor + moms för ett A4-korsord. Det är inklusive bild och att jag hittar på ett bra lösenord.
Om du vill veta mer – mejla sellberg.uppsala@gmail.com så återkommer jag.

Ett personligt korsord
Att ge bort ett eget bildkryss till den som fyller jämt och redan ”har allt” är en både rolig och annorlunda födelsedagsgåva! Du bidrar med bilder, berättar lite om den som ska ha det bildkrysset och kommer med förslag på lösenord – och jag flätar. Du läser korrektur innan korsordet skrivs ut på papper av stadig och bra kvalitet. Korsordet kan med fördel ramas in och sättas på väggen, och självklart får jubilaren också ett ex att lösa, samt facit.
Korsorden görs i A4 eller A3 format – men har du andra önskemål så fixar jag det också.
För mer information om ett personligt korsord – mejla sellberg.uppsala@gmail.com

Lösa ett korsord?
Klicka på den här länken Den skrev Blyton aldrig – så hittar du en pdf med ett kryss från förra årets Stora Korsordsboken att skriva ut och fundera över. Facit kommer här på sidan så småningom.