Välkommen!

Vad roligt att just du har hittat hit. På den här hemsidan hittar du information dels om mina böcker, dels om mitt övriga frilansande – framförallt som kommunikatör.

Min första hästbok kom ut redan 1982, samma sommar som jag fyllde 18. Sedan dess har det blivit snart trettio titlar till – ungdomsböcker, barnböcker, faktaböcker och numera även vuxendeckare. Böckerna är utgivna på flera förlag och många olika språk. En del av dem finns enbart som pappersböcker, andra bara som ljudböcker. Hos Libris, Kungliga biblioteket, finns alla mina böcker listade.

Förutom författare, arbetar jag som frilansjournalist och kommunikatör.
Jag arbetar bland annat för Agria & SKK Forskningsfond, och skriver om de olika forskningsprojekt som fonden stödjer, främst inom hundforskning. Texterna publiceras som läsbara pdf:er på fondens hemsida – som jag ansvarar för – samt i tidningen Hundsport Special.
Jag arbetar även för Djurbranschens yrkesnämnd, DYN. Där är min främsta uppgift att uppdatera hemsidan med information från organisationen.

Korsordsmakande är också stor del av mitt liv. Främst gör jag korsord till tidningen Kattliv och till Stora Korsordsboken, som ges ut av Lind & Co.
Är du intresserad av att beställa ett korsord? Jag gör alla sorter – lätta till medelsvåra – för både barn och vuxna. Gör också ordlekar, quizzer och annat roligt! Hör av dig, så pratar vi ihop oss om vad som kan passa just dig.Vill du följa mitt liv som frilans?
Mitt Instagramkonto heter Frilansskribent_Anna_Sellberg (tidigare Guldfuxen_förlag) och uppdateras flera gånger per vecka. Bloggen i menyn till vänster uppdateras inte längre.
Artiklar och länkar några intervjuer om mitt skrivande, böckerna och inte minst om korsord hittar du på en egen sida, nämligen denna.

Lämna en hälsning eller prata jobb?
Mejla till sellberg.uppsala@gmail.com – eller skicka ett PM på Instagram. Att rensa bort spam tar tid, så det finns ingen kommentarsfunktion på den här sidan.

Vi hörs!

Hejhå från Anna