Om mig

Välkommen! Vad roligt att just du har hittat hit.
På den här hemsidan hittar du information om mina böcker och om mitt övriga frilansande som korsordsmakare, frilansjournalist och fotograf.

Jag bor i Uppsala sedan drygt 35 år tillbaka, och har arbetat som skribent sedan början av 1980-talet. Jag var faktiskt bara 17 år när B Wahlströms antog min första hästbok, som hette Mirre på ridläger.
Sedan dess har det blivit närmare tjugofem barn och ungdomsböcker, några faktaböcker och nu på slutet vuxendeckare.

Numera har jag också ett litet bokförlag som heter Guldfuxen.
Jag har alltid drömt om att bli förläggare, och kommer ett ge ut mina egna deckare och kanske en och annan hästbok. Mer om förlaget hittar du här: Guldfuxen förlag.

För mig är skrivandet ett sätt att leva, och det är fantastiskt att få vara författare! Att leva med ett fritt och kreativt yrke, där fantasin är det viktigaste arbetsredskapet är ett privilegium, och att ha kontakt med små och stora läsare är grädden på moset.

Vill du veta mer om hur mitt liv som författare ser ut – följ gärna min blogg, som du hittar här: blogg.annasellberg.se. Där hittar du en också del skrivtips och tankar kring själva jobbet som författare och skribent.
Vill du lämna en hälsning eller fråga något?
I så fall rekommenderar jag att du använder mejlen eller besöker min sida på Facebook. Att rensa bort spam tar nämligen en massa onödig tid, så jag har helt tagit bort kommentarsfunktionen från den här sidan.
Jag har också en instagramsida för förlaget: Guldfuxen_forlag

Hej från Anna