Levererans av korsord till Stora Korsordsboken

Nu har sammanlagt åtta bildkryss (varav tre extra lätta) samt fyra kryss som jag satt till en annan korsordsmakare, lämnat min dator och gått iväg för korrektur och sättning. Och till våren kommer den elfte upplagan av Stora Korsordsboken hos Lind & Co!

Du vet väl att du också kan beställa ett korsord av mig?
Jag gör korsord i alla storlekar, lätta och medelsvåra (de riktigt svårlösta korsorden lämnar jag till de som är bäst på just det!). Att göra roliga och extra lätta korsord för vuxna, samt kluriga barnkorsord, är min specialité. Jag har god hjälp av min syster Åsa, som också är illustratör.

Jag gör även personliga korsord med dina bilder och lösenord – så varför inte beställa en kul och annorlunda present till någon som redan ”har allt”?!
Hör av dig, så pratar vi i hop oss om vilket korsord som passar dig!
Mejl: sellberg.uppsala@gmail.com