Spännande lyssning för hästtokiga unga!


Nu finns två av Sara-böckerna som ljudböcker hos Storytel, Book Beat och Nextory. Du kan också köpa dem på exempelvis Adlibris och Bokus, eller ladda hem dem alldeles gratis från biblioteket. För det sistnämna behöver du bara en sak – ett lånekort. Om du inte vet hur man gör, så fråga på närmaste bibliotek så hjälper de dig.

Om boken:

En sommardag när Sara och hennes ponny Fandango är ute på en ridtur dyker plötsligt en gyllene fullblodshingst upp i skogen. Han har både sadel och träns – men ingen ryttare! Snart visar det sig att det är grannarnas nya hästskötare som har ramlat av. Han heter Micke och har precis flyttat dit för att jobba på stuteriet. Och samma kväll när den vackra hingsten plötsligt är försvunnen ur sin hage – då är det till Sara han ringer …

Om boken:

En häst springer lös i skogarna kring gården där Sara bor med sin familj. Ingen vet vem som äger den – eller var den hör hemma. En dag lyckas Sara komma nära hästen, men precis när hon ska fånga in den blir den skrämd och springer iväg. Och vad är det för främmande lastbilar som kör alldeles för fort på grusvägen borta i skogen? Har de något samband med hästen? Tillsammans med sin pojkvän Micke och lillasyster Sofia måste Sara lösa mysteriet och rädda hästarna.