Ge bort ett korsord i present!

Ska chefen sluta?
Går bästa sekreteraren i pension?
Fyller farfar (som har allt och lite till!) 75 år?
En kul och personlig present är ett korsord med personen själv eller ett tema som hen gillar!

Det som behövs är en eller två bilder på den som fyller år eller något annat som du vill att korsordet ska handla om – husdjur, barn, båt, sommarstugan eller vad det kan vara.
Bilden eller bilderna ska vara i originalstorlek – alltså minst 1,5-2 MB i storlek. Helst vill jag ha en obeskuren originalbild. 
Du får också berätta lite om personen, och om det är något särskilt du vill att ska vara med i korsordet. Ge gärna förslag på sådant som jag kan fläta in i krysset. Det kan vara namn på barn och husdjur, någon hobby, en kul händelse i livet eller något annat som passar bra.
När korsordet är färdigt får du det för korrekturläsning och koll. Ingenting lämnas till utskrift förrän du sagt OKEJ!
När allt är klart skickas korsordet för utskrift hos Kopieringshuset. Det skrivs ut på fotoskrivare på papper som är bra att lösa korsord på – matt och ett ganska tjockt papper (120g). Vill du hellre ha ett blankt papper för att kunna rama in det snyggt, så går det självklart bra. Du får alltid tre exemplar – ett att fylla i, ett att sätta upp på väggen och så självklart ett facit till. 

Priser: 
A4 - 2 600 kr
A3 - 2 900 kronor. 

Priserna inkluderar moms och utskrift på papper.

För företaget

Jag gör också korsord till företag. Varför inte satsa på ett korsord över en hel vägg i montern på mässan? Ett korsord i personaltidningen, annonsbladet eller till alla inför bussresan till kickoffen?
Hör av dig så räknar vi på det och ser var det landar!